ВЕЛИКДЕНЬ СВЯТО БОЖЕСТВЕННЕ І ПРЕЧИСТЕ
Великдень !-свято божественне і пречисте!!!
голосним дзвоном кличе до церквиці із небес,
до землі ,сходить сонце променисте сонцелике-
і співає .-Христос Воскрес ! Христос Воскрес!!!
Прокидайтесь ,християни від зимового сну...
зранку ,поспішайте до храму до Божої світлиці
святий дух приніс надію спасіння в душу твою
у святочний день прославляють Бога звірі птиці.
Із кам'яного гробу із мертвих воскрес до небес!
із чаші віри, нас причащастити тілом і кров'ю,
витає земля - Христос Воскрес! Христос Воскрес!!!
щоб прийняти Хреста у серце у мирі із любов'ю.
Прийшов, Великдень - день божий світлий!
відчинились двері до небесного престолу,
із божою благодаттю іде Месія привітно...
запрошує на свято паски до святкового столу.
Христос Воскрес!-торжествуйте радійте люди
прославляйте Бога -світле воскресіння Христове
запаліть вогонь нехай зігріє серце в грудях
і єднає у родину христова віра священне слово .
М .ЧАЙКІВЧАНКА.
із божою благодаттю іде Месія привітно...
запрошує на свято паски із священим словом. Вітаю Вас зі світлим святом Великодня. Христос воскрес!Воістину воскрес!