Весна підкралась тихо. непримітно,
Принесла свіжість, ніжність і красу.
Всміхнулось тепле сонечко привітно,
Линуло ясний промінь на росу.
Враз небо стало лагідне, привітне,
І ранок будить моложавий вітерець.
І молоденьке листя на берізці,
Тріпоче пустотливий вітерець..
В під вікном - пишаються дві вишні,
Красуні, мов зібрались до вінця.
Кругом весна цвіте, пташки співають ніжно,
І радують нам душі і серця.
26.05. 1995 р