В саду - захід, в житті - схід,
Коли ж прийде захід
Перед Богом дають звіт
Про здобутки завше.
Життя міряє річниці,
А смерть - роковини,
Вічність їм усім - зірниця,
Що ти за людина.
На роки чи на віки
Стежку прокладаєш,
Опановуєш світи,
В серцях місце маєш.
Душа й серце міру знають,
Як кому озвуться -
Пам’ятатимуть, згадають,
Навік відвернуться,
Не простять і проклянуть
В сьомім поколінні,
Їм не сіють і не жнуть
З Божого веління.
Пам’ятники рукотворні,
Пісні та билини -
За добро в народі знані
Річниці й роковини.
9.05. 2018р., Київ