Зацвіли каштани, мерехтять тюльпани,
Навкруги буяє квітковий розмай.
Впевнено й велично, гордою ходою,
Йде в сімдесят третє переможний май.
Фронтову «Катюшу» десь баян виводить,
Її підхопили - дівчат голоси.
Свято Перемоги по селу в нас ходить,
Й не налюбуватись від його краси.
Біля обеліска все село зібралось,
Гамірно й святково у цей світлий день.
Всіх вітає «Мрія»* - від душі співає
Гарних і знайомих фронтових пісень.
Нехай нашу пісню вітерець розвіє,
Щоб її почули і земля і небо
Поки жива пам’ять і цвітуть каштани,
Всім, День Перемоги, святкувати треба.
09.05.2018 р
«Мрія» - народний аматорський вокальний жіночий
ансамбль нашого Будинку культури