Розбуди мене, мамо, до схід сонця... Раненько.
Коли дзвінко співає у саду соловейко.
Я навчуся у нього теж так дзвінко співати.
Від пісень тих все квітне навкруг нашої хати.
Мамо рідненька - найкраща у світі.
Як сонце,
для нас
ти умієш світити!
Розбуди мене, рідна, я відерце водиці
Принесу спозаранку із нової криниці.
Задивлявся на неї ясний місяць всю нічку.
Приміряла калина, мов у дзеркальці, стрічку.
Мамо рідненька - найкраща у світі.
Як сонце,
для нас
ти умієш світити!
Розбуди мене, мамо, до схід сонця... Раненько.
Коли дзвінко співає у саду соловейко.
Буду разом з тобою я той цвіт вишивати,
Що так гарно тут квітне навкруг нашої хати.
Мамо рідненька - найкраща у світі.
Як сонце,
для нас
ти умієш світити!