Мій дорогий, близький і рідний, друже,
Я з Днем народження Тебе вітати хочу дуже.
І від душі тобі я маю побажати,
Того, що більш за все Тобі потрібно мати:
Хай осінь золота дарує зорепад:
Здоров»я, щастя, радості, терпіння,
Любові, світла, ніжності, добра
В усьому і завжди Тобі везіння.
Теплом і ласкою хай зігріває «половинка»,
Поваги й гордості – то подарунок від дітей
Нехай Господь оберіга Тебе до самого століття,
Й шле благодать Свою з Небес в цей ювілей.
Хто рідний серцю – нехай буде поряд,
Щоб з ким було біль – радість розділити.
І хочу я , щоб Ти в любові й щасті,
Ще стільки ж літ зумів іще прожити.
29.09.2016