Посміхаються лукаво ягідки на сонці,
Я радію, бо до мене зараз їдуть гості.
Мов недавно ця чершня розпускала квіти,
Як же гарно, як додому приїзджають діти.
Поглядає з зелен – листу червона малина.
Вже накрита на гостину біла скатертина.
А клубничка визирає і собі до сонечка.
Як же гарно, як до мене приїзджає донечка.
20.06.2018 р.