Заквітчалось літо,
У дозріле жито,
В соняшники, ген там , за селом.
Тільки вітер диха.
Бродить полем стиха,
Й огортає ніжно всіх крилом
По луках шовкових,
Розсипа медово
Різнокольорові килими.
Ходить літо в полі,
І у моїй долі.
Тільки б не спішило до зими.
Поспішає літо
Дощиком умите,
До фіналу, ближче кожен день.
В душі ж цвітуть весни
З квітів перевесла,
Із чар – зілля, сонця і пісень
Ой, липневі ночі,
Ніби сни дівочі,
Всіх чарують, манять і зовуть.
У мрії квітчасті,
Викупані в щасті.
Лиш би їх ніколи не забуть.
31.07.2018 р