Вам шістдесят. Яка чудова дата.
Зібралось друзів тут багато.
Аби Вас щиро привітати,
І від душі таке сказати:
Роки біжать і їм немає впину.
Нікому не дивились Ви у спину.
Завжди попереду з баяном на плечах,
А ще з гарячим вогником в очах.
Літа промчались ніби один день
А скільки ж переспівано пісень!
А скільки в Вашім серці теплоти?
Бо вмієте з прекрасним в ногу йти.
В очах добра не море – океан.
А скільки у руках Ваших тримавсь баян!
Скільки по кнопочках пробігли пальці кілометрів?
Це недосяжно навіть для великих метрів.
А скільки нот у голові вмістилось?
Простій людині таке б навіть не наснилось!
А скільки музикантів випустили в світ.
Щоб разом з Вами летіть в музики політ!
А скільки риби зловлено в ставку?
Простому смертному – не бачить тільки на віку!
А скільки пройдено в житті крутих доріг?
Який живе у серці вічний оберіг!...
Тож зараз ми Вам хочем побажати:
Завжди міцне здоров’я мати.
Удачі, радості, і щастя теж,
А ще Любові Вам великої без меж.
Щоб завжди ваші очі посміхались,
Лиш гарні люди у житті траплялись.
По кнопках, пальці бігли щоб невпинно,
І все в житті було, щоб на відмінно.
Від «Мрії» Вашої - подяка і палкий привіт!
Пообіцяйте, що співатимемо до ста літ!
Щоб в Вас усе завжди було на «5»
Вас уся «Мрія» буде зараз цілувать.
Маєстро, оплесками Вас вітаєм,
Улюблену Вам «Звездочку» співаєм.
07.08.2018 р