Павутинка бабиного літа,
На волоссі в мене зачепилась,
З нею разом буду я радіти,
Мені ж осінь золота наснилась.
У обійми вітру вмить попалась,
Лагідно мене він обіймав,
З неба хмарка щиро посміхалась,
А промінчик сонця – цілував.
Уклонились айстри шовковисті,
Чорнобривців нескінченний ряд.
Калина в рубіновім намисті,
Стиглий синьоокий виноград…
Дні красиві, бабиного літа.,
Не минайте швидко так, не йдіть.
Одягніть дерева в оксамити,
Й журавлів у вирій відпустіть.
17.09.2018 р