Знов надворі потепліло,
Засіяло сонце ясне,
Ніби літо прилетіло,
Тепле, ніжне і прекрасне.
І на крилах журавлиних,
Під спів радісних пісень,
Завітав красивий празник,
Іменинний, славний день.
Знаю, в Тебе нині свято,
Привітає вся сім’я.
Побажань буде багато,
На Твоє славне ім’я
Дjзволь й мені привітати,
Побажати щиро щастя.
Щоб хотів Ти загадати -
Хай у Тебе все удасться.
Щоб Здоров’я, Щастя, Радість
Із Тобою крокували.
Щоб зозулі літ щасливих
Тобі безліч накували
Щоб Удача із Тобою
Була з вечора до рання.
А ще… щиро побажаю
Тобі вірного Кохання.
19.09.2018 р