Не засинаю аж до ранку,
І думку думаю гірку.
Бо закохався в колежанку,
Красиву, лагідну й струнку.
Працюю в відділі реклами,
За фахом інших весь час вчу.
Кохаю я її без тями,
Та поруч бовдуром мовчу.
І за іронією долі,
Я розважаю всіх жінок.
А зараз, як хлопчисько в школі,
Який не вивчив свій урок.
Страждати більш не буду, годі,
Бодай вже схуднув, сам не свій.
За першій ліпшій вже нагоді
Освідчусь у коханні їй.
Приспів:
Я почуваюсь в двадцять першому сторіччі
Наче прибулець із чужих віків.
І бачу на дівочому обличчі
Байдужість до чоловіків.