Цей веселий сніговик
Лінуватися не звик.
Взяв у руки він лопатку–
Збудував швиденько хатку.
Виліпив із снігу кішку,
А для втіхи білу мишку.
Мишці виліпив зернятко
І поклав його в горнятко.
Цей веселий сніговик
Лінуватися не звик!
Кидь, кидь, кидь, кипить робота:
Змайстрував іще й ворота,
Звідти випустив трамвайчик,
Хто ж водій? Та звісно, зайчик!
Рейки – смужечки із льоду,
І додав трамвайчик ходу.
Це тому, що сніговик
Лінуватися не звик!
22 12 2018 рік