Ангели мене благали
Не лишай у серці біль.
Негаразди хоч дістали,
Все здолаєш бо є ціль.
Не зростив пивне я пузо.
Не пролежав свій диван.
Плюнь в обличчя мені музо.
Долі я своєї пан.
Маю полум"ям горіти.
І здолаю серця щем.
Що б пишались внуки й діти
Своїм дідом й призвищем.
Спадок добрий залишаю
У роботах та віршах.
Добру, гарну душу маю.
Відзеркалля є в синах.
Люблю щирих і відважних.
Вірю в чесність, доброту.
Поважаю хлопців справжніх
Що знайшли в житті мету.
А мета - скарб найдорожчий,
Це засвоїв я чудово.
Пам"ятай наказ пророчий:
( Світ врятує мудре слово.)