Я дякую тобі за ніжність і турботу
За теплий чай, смачний, із медом
За вірність і чекання звідусіль
Терпіння, розуміння і благання небу
Я дякую тобі за те що завжди поряд
За те що навіть і в польоті мрій
Не відійшла, втрималася,і догляд
Твій не змінився в час важкий
Я дякую тобі за піклування
За час годинником минулий
За радісні й чуткі світання
Що зустрічали вдвох, в майбутнє
Я дякую тобі за все-за що змінилось
Й за все, що вже не зміниться ніколи
Я дякую! І не спроста! Зустрінемось!
Не дивина - Життя іде по колу!