У нове віконне скло
Промінь сонця гріє,
Я Сьогодні на село
Як душа радіє...
***
І яка щаслива мить
Кава з цигарками,
Миттю з ліжка підскочить
З радими очами
***
Кращ ніж в офіс одягнусь
Бо село - це свято
І хвилююся чомусь, -
Як там рідна хата...
***
Там родючії поля,
Де не видно краю,
Нахилилося гілля,-
Яблук назриваю...
***
Без вина я там п'янів,
В раю обстановці
Посумує кілька днів
Бентлі на парковці...
***
І партнерів ділових-
На цей час залишу,
Відпочину я від них,
І порину в тишу...
***
І не всім те зрозуміть,-
Бог дає удачу...
Синє небо височить,
Й спокій на додачу...
***
Дід Микола обійма,
Й тітка Мотря рада,
Вас привітливіш нема-
Милая громада
***
Де в яру джерельце б'є,
Рідне все до метру,-
І лелека гнізд не в'є -
В баштах бізнес-центру...
***
Вишень стиглих я зірву,
Як колись, - тих самих...
Рай навколо , - наяву
Й безліч квітів гарних
***
І джерельної води
Вип'ю кожну краплю,
Дні рахую, - як сюди
Знову я потраплю...
***