'Спереду подвійний біцепс' -
Анкх у розбитому серці -
покинутий якір імперії
одесную, якщо випливати з Дніпра кораблем, як ода матерії
з мушляка надбудований духом, якщо визирати назовні з провалль викопних
їду поспіхом поїздом з тебе
із розчином солі і суті у вухах
вже не чую твоїх без-У-мовних надбань
і не бачу всілякоблакитного велетня зайвих нічних хвилювань.
Не хвилюйся,
повернемось вранці або через рік,
рік - не вік
тільки б ти з цьго місця ні куди, ні коли, ні за що не втік.