Чому так боляче буває?
Коли взаємності нема.
Ти всю їй душу відкриваєш,
Вона лиш дивиться, одна.
Ти їй найкращими словами,
І поцілунок і любов.
Вона лиш дивиться на тебе,
Твоя душа пускає кров.
Хотів би ти взаємно раз,
Щоб відчувати теж кохання.
Вона лиш дивиться, одна,
Їй не потрібне те бажання.
/Mr.Смертний