Вікно закрийте.
Не пускайте ранок.
Нехай не йде світанок у вікно.
Хай ніч потопить в темряві своїй
і забуттям укриє вічних снів.
Хай очі заблукають в ній.
Не стану стежку я шукати.
Зайду в далеку чащу снів.
У тиші ніч нехай мене гойдає
і забуттям укутає своїм.
Нехай життя залишиться при світлі,
а я втікаю з радістю в пітьму.
Хай темрява мене сховає
і жадібно укута як в сукно..
а я лиш про одне благаю:
"Нехай не йде світанок у вікно!"