Новий рік по планеті ступає,
наші просьби й бажання він знає.
Бо ж молитва злітає до Бога.
У ній вдячність, надія, тривога...
Просим щастя ми всі і достатку,
милосердя, терпіння, порядку.
Просим мудрості, щоб панувала,
й доброта, мов весна розцвітала.
Просим щедрість в душі своїй мати,
працьовитість хай йде у всі хати.
Щоб веселка над житом у полі.
Просим в Бога ми світлої долі.
Чує нашу молитву Бог, щиру,
в ній землі своїй просимо миру.
Рік Новий ще й на радість багатий.
Завітає до кожної хати.
Бо багато любові Бог має,
рік Новий за́вжди благословляє.
То ж дає йому дні всі привітні.
Хай здійсняться бажання всі світлі!
Новий рік по планеті ступає,
наші просьби й бажання він знає.
Он машинку поклав ще в торбинку,
м'ячик, ляльку... під нашу ялинку.