Бажання
Коли назвеш свій день чудовим,
то вір, що він таким і буде
від щастя й радості казковим
з тобою сяяти усюди!
Коли всі бачать сум і хмарність,
душею плачучи за сонцем,
для тебе день малює радість,
яку плекаєш своїм серцем!
Коли назвеш когось хорошим,
то вір, хтось є таким насправді,
лиш так у людях ми порошим
бажання вірити неправді!
В чужих очах усі погані,
коли в житті вони нещасні,
а ти пізнав, що у бажанні
іде в світ зло чи миті ясні!
Тому назви чудовим день,
людей хорошими навколо
і хай вогонь твоїх натхнень
в тобі не згасне вже ніколи!
Поки дивишся на світ
щиро з радістю й коханням
- всюди бачиш щастям цвіт,
що цвіте твоїм бажанням!
Віктор Цвіт 19.01.20