Не ліками здоров'я панацея,
Вони не завжди допоможуть,
Бути вільно у путах Гіменея.
Не ліками здоров'я панацея,
Шкідливі звички його Вандея,
Надмірні, рід скоро порішать.
Не ліками здоров'я панацея,
Вони не завжди допоможуть.
(Тріолет)
4 червня 2019 р.