У житті дружба є, та трапляються часом розколи, кардинально змінитися може усе за добу, якщо хочеш отримати те, що не мав ти ніколи, стати бажано тим, ким до цього ніколи не був! Просто так, не буває в сучасному світі нічого, вислів чули усі, - гірше шторму, це є лише штиль, якщо хочеш отримати врешті в житті перемогу, то для цього потрібно прикласти побільше зусиль! Легше впасти, а знов підійматися дуже не просто, вітер віє в обличчя, або як завжди в інший бік, щоб отримати те що не мав, не шукай чужий острів, тож до праці шановні, від себе ніхто ще не втік!