Скрізь пустелі і скелі сточені
Позабуті міста і символи
Щоб обрати своє оточення
Запасайся мій друже силами
Ну давай, починай все заново
Ці сім днів твій ліміт на створення
Може іншими і не станемо
Та хоча б приберем спотворення
Нами гралися наче шахами
Без можливості йти по правилах
Між бажаннями і між страхами
Все що є на нулі поставили
Сильним - сила і сіль самотності
На всі сторони кілорметрами
Біль - як ліки від безтурботності
Краще так, аніж жити мертвими.