Все з досвідом приходить та втікає,
Перегорни сторінку, навіть біль минає…
Минають швидко дні,
І плинуть тихо ночі ,
Хтось впевнено живе
Без настанов пророчих.
А деякі чомусь іще чогось чекають,
Та повертаються до них у снах лиш ті,
Що ниточки кохання ще плекають…
Й тонкі флюїди щастя,
І стежка на Парнас…
Хоча… не люди пишуть вірші,
А вірші пишуть нас…