Думки щастя
Відчуваю радість, сіючи любов,
адже маю щастям, свій таємний схов.
Не шукаю суму шляхом самоти,
адже поряд всюди завше тільки ти!
Мила, люба і кохана дівчина-весна,
лиш з тобою свого болю серденько не зна.
Нас єднають духом спільні квіти і пісні,
які ми кохали разом мріями у сні!
Не чекаю дяки я на доброту,
адже всюди птахом маю висоту.
Не ховаю душу від чужих, своїх,
адже є надія у очах твоїх!
Мила, люба і кохана дівчина-весна,
лиш з тобою свого болю серденько не зна.
Ми думками щастя разом змінюємо світ,
ніби сонце небо, вирушаючи в політ!
Віктор Цвіт 06.04.20