Людям шановним Бог дарував цей талант особливого смислу.
Хист натхнення засобів художніх і на образ вплинути вміння.
Дійсний поет - митець над словом, наче творець див, краси цвітіння.
Філософської сентеції мудрець нестандартного мислення.
Механічна суміш стилів письма, мов перші розмовні умови.
Образність, упередженість, точність - це властивість і риси життя.
Простота, стислість і ритмічність, тотальність - ніби самі почуття.
Знаки розділові- відтінки дихання, інтонація мови.
Майстра рима проявляє голос - шлях пера. Оживає віра...
Висловити факти, дії правди, даруючи любов і тепло,
Бо знаменність людини закладена у труді, боротьбі, слові.
Афоризм мудрий, хоч древній: "Життя коротке, а мистецтво вічне."