До перемоги йшли віками
Із року в рік велись наші бої
Прощались на війні з синами
І лаври перемоги берегли свої
За рідних ми завжди готові
Життя віддати, лиш би світ
Позбавити від лиха, в змові
Із Богом план наш пустив квіт
Так довго мить одну чекали
Пройшли віки до цього, знов
Коли ми ворога зламали
І закипіла в серці нашім кров
Із гулом сурм до перемоги
Всі повернулись без вини
І житті ми подолали всі пороги
Під нами знищились вони
Шляхи безмежні, безтурботні
Пізнали з дзвоном їх шабель
Бо не одні, а сотні, сотні
Шаблями гнали ворогів з земель
24.05.2004 (Яресько Я.М).