На городі росте кучерявий горох,
Ти до мене приходь, поговоримо вдвох,
Кучерявий горох зеленіє, бринить,
А серденько моє від кохання горить -2р.
У долині калину укрив білий цвіт
Я кохаю тебе скільки літ, скільки літ,
Калинонька цвіте, а літа – як вода,
Ти мене полюби, поки ще молода. – 2р.
В небі синім зірок, ніхто не рахував,
І вечірню росу із трави не збивав,
Коли місяць зійде ти до мене приходь,
Із зелених очей ти зіниць не відводь -2 р.
В моїм серці любов пломеніє горить,
Ти до мене прийди, хоч на мить, хоч на мить,
Жду тебе у саду, обліта білий цвіт,
Це весна, це весна затуманила світ -2р.
18.05.2020