Вже серпень за вікном, буяє літо,
І саме в цей чудовий світлий день
Ми вас вітаєм, любі наші діти,
Здоров»я зичимо й життя з пісень
Нехай Калина вам дарує вроду,
Місяць і Зіроньки – достатком обсівають.
Тополя нашумить щасливу долю,
Й дороги, що додому повертають.
Зозулі хай кують життя безкрає,
Лебідка й лебідь – вірність і кохання.
Нехай Лелека в гості завітає
Хай збудуться всі мрії й сподівання.
Нехай лани хлібів шумлять на щастя,
Хай Голуби злітають за для миру.
Здоров»я вам, в сім»ю – Боже Причастя,
Взаєморозуміння і довіру.
Хай почуття, які живуть у серці
Будуть великі й сильні, як Дніпро.
А його хвилі, хай дарують силу,
Тепло, удачу, мудрість й добро.
Хай Мати Божа з голубого неба,
Дарує вам все те, чого вам треба.
01.08.2015 р