В маски сховані обличчя,
Іще й кляп туди б загнать,
Ви раби цього сторіччя, -
Що ще можна тут додать...
***
Кляте телебачення,
Й цифри щогодини...
В рабство йде посвячення,
Вільної людини
***
Звикни до обмеження,
Масочку придбай, -
Це не застереження, -
Дурність аж за край...
***
Іншими країнами,
Теж пройшов проект,
Але бути вільними, -
Переміг аспект...
***
З краю моя хатонька...
Дума кожен з вас,
І була б зарплатонька
Й вигода в свій час...
***
Що тут ще добавити???
Я скажу про те, -
Будуть в стойло ставити,
Поки терпите'
***