Пташки співають, наче влітку,
Ні вітерця, ні холодів,
Земля дарує безліч квітів
І безліч сонця та подій,
Навкруг таке все ще зелене:
Дерева, трави і кущі,
Ця осінь не прийде до мене,
Не роз'ятрить дощем душі.
Люблю я літо, вічне літо,
І теплу воду, й літній бриз,
Хоч де б я не блукала світом,
Люблю його, люблю до сліз.
На жаль, воно не буде вічним,
Піде спочити в інший бік,
Але прийде святим і грішним,
Тільки на жаль, що не на вік.
21.09.2020