ШУКАЮ КОМПОЗИТОРА, який погодився б безкоштовно покласти на музику власний вірш!!!!
ВЕЛИКІ МЛИНІВЦІ
(пісня)
Слова: Мирослави САВЕЛІЙ
Де сонечко встає над сивим лісом,
Де з джерела біжить кришталь-вода,
Розкинулось село поблизу Крем'янця,
О, Великі Млинівці, земля чарівна.
Млин предковічний, історія древня,
Постало на березі Ікви село,
І піснею лине, живе крізь століття −
Усе пам'ятає: що є і що було.
П-в:
О, Великі Млинівці, мій краю,
Всім серцем тебе безмежно люблю:
І де б не була чи ще де я буду −
Мрію про тебе, тобою живу.
О, Великі Млинівці, мій краю,
Ранок і вечір багряний в імлі,
Моя Батьківщина, земний раю,
Ти − найдорожчий на цілій землі.
І де ти не був на цім світі великім −
Додому ведуть всі стежки золоті.
В дім отчий вертаються люблячі діти,
Саме так з роду в рід крізь літа і віки.
П-в:
О, Великі Млинівці, мій краю,
Всім серцем тебе безмежно люблю:
І де б не була чи ще де я буду −
Мрію про тебе, тобою живу.
О, Великі Млинівці, мій краю,
Ранок і вечір багряний в імлі,
Моя Батьківщина, земний раю,
Ти − найдорожчий на цілій землі.