Облітають осінні листки облітають
В останньому танці сумно кружляють
Назустріч їм душі у небо злітають
Які вже ніколи до нас не вертають
Чи зсучився так рідний Львів
Обрісши тими байстрюками
Що навіть серцем не відчув
Нема Марії Байко з нами...
GENYK