ЧАРІВНІ й МИЛІ ПОДРУГИ!
Із Святом Вас – Жіночої Весни, Кохання і Краси!
Щоб завжди були з д о р о в і
та у міру – г о н о р о в і !
Р а д і с т ь – променем б іскрилась,
О ч і вдень й вночі с в і т и л и сь!
Щ а с т я щоб було о с я й н е,
а Д о б р о – лиш ж и т т є д а й н е!
Як б у т о н и – розцвітали б,
цілорічно – к в і т у в а л и!... В.Б.08.03.2021 р.
Ви сьогодні отримали і квіти, і різні дарунки.
Вручаю Вам свій свій с ю р п р из – унікальну м о ж л и в і с т ь
стати першими українками-марсонавтками, зареєструвавшися у НАСА за: https://mars.nasa.gov/participate/send-your-name/future
We're taking reservations! Send Your Name to Mars on NASA's next flight to the Red Planet.
До зустрічі з новими відчуттями на загадковій Червоній планеті!...