Є істин прості алгоритми,
Як сонячне сяйво у листі.
Ніколи в нікуди не зникне
Життя неповторне вогнисте,
Своїми думками вагітне.
Ніколи, ніколи, НІКОЛИ !!!
Любов не вбиває
І Правда не бреше.
Але зло не є голе –
Добром зазиває,
А зброєю креше.
А предки дивилися в Небо
І знали: без Сонця не жити.
Живому ніколи не треба
Злому в неволі служити.
А предки дивились навколо
І знали: годує Земля.
Та Часом гартуються школи
З найпершого коваля.