Вітай мене, Алтай!
Багато не питай,
Чому я тут з'явився...
Можливо, утомився
І вирішив втекти
Від однотонних буднів,
Де безнадійні люди
Торочать про одне -
Набридле і сумне,
Без жодної мети.
Приймай мене, Алтай!
Назад не повертай -
Нема, де більш подітись,
Щоб віддано навчитись
Любити кожну мить...
Волію в сво́ї роки
Знайти, урешті, спокій
І зовсім іншим стать,
Щоб голосно кричать -
Я хочу далі жить!
(22.07.2021.19:30.№337)
Донецька обл.