***
Пандемія "Ковіду-19" --
Це лише перша хвиля
Системи насильства,
Яку проводить
Світовий Уряд банків,
Як експеримент
Над населенням Землі,
Де скоро появиться
Ще одна, ніби-то,
Загроза
Для населення,
Щоби взяти остаточний
Контроль в системі
СМІ,
Бо цей Проект -- "Око"..,
Вже пройшов обкатку
Над населенням Китаю,
Щоби скоротити життя
І... дав чудові результати,
Як радикальність
Глобальної політики
Світового Банку --
За сприянням кремля,
Щоби ніхто про це
Не смів знати...
-------------------------------------------
22.08.2021; Paris (A / a)
=======================