*** *** ***
Зрозумійте..,
Зе-лень кодло,
Як
"Проект Буратіно" --
Є лише поверхня
Айзберга,
Де -- в глибині,
Суть питань
України,
Як міцність Бога,..
Бо
Економічні Агенти
Впливу
Домоглися найбільшого --
Привести до влади
Цю зелену погань,
Щоби знищити
Слов'ян і Русь-Україну,
Або
Опустити в довги,
Як панацею безвиходності
Всім
І...
Маємо невидимого
Ворога
Серед своїх,
Як систему Економічні
Вбивці --
На всіх державних
Посадах
І у Верховній Раді
Та юрисприденції,
Що вже опухоль
Тіньового кабінету,
Який видно
У діях Пре-ЗЕ-дента
І команди,
А по тому :
Байдужість,
Як чіп контролю,
Що всаджуть
Людям через СМІ
Та телекомунікації,
Бо,..
Згадайте дійсність,
Що була
За козака Пороха,
Де піднялась держава..,
Щоби фальшем
Всадити "Проект Буратіно"
Руками кремля,
Як агента Світового
Уряду банків,
Що нищить нас
І людей світу
В проектах планів
Печеї та Комітету 300 --
Вже без масок
Життя...
--------------------------------------------
10.10.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
Печеї -- теорія золотого мілліарда...
Читати більше в моїх попередніх віршах на подібні теми...
Хто захоче -- знайде відповідь насущного питання життя...
-------------------------------
(Автор -- "Роздуми про суть життя та систему влади")
=======================