***
Щось надломилося
В кремлі,
Як порохнява
Зжерла суть --
Того агресора,
Що міль...
Та був х..ло
І... вмре такий,
Щоби забуть..,
Бо світло йде
У перелом
І розділило світ
На два :
В однім -- життя,
Любов і честь,
А в іншім -- хаос,
Смерть
І лесть...
Де ж правда,
Що будує міст
На того Всесвіту
Основи,
Яким людина має
Сили..,
Яким би знати,
Що дозріли,
Яким би стали
Разом, браття,
Як Україна -- в світло
Й міць,
Щоби розбити
Лихо і злість,
Якими кремль
Вже надломився --
У собі смертю
Помилився
Та, що посіяв --
То пожне..,
Бо сам Всевишній,
У відплату,
Їм суть Русі --
Новим України
Достоїнством
Дає..!
Слава Україні..!
Слава нації..!
Україна -- понад усе..!!!
--------------------------------------------
09.04.2020-20.11.2021; Paris (BnM / Aurora)
=======================
(!!!)
"Війна -- це один з тих подразників Землі на дії суспільства, яка необхідна для очищення від негативу та зла, що провокує агресор і... не розуміє того, що він вже є приречений на поразку та смерть...
Так гинули Імперії, вожді, держави, люди, ситуації...
Так існує Справедливість, бо інакше люди спліснявіють в своїй байдужості до Зла, яким породжена політика кремля, як дійсної основи тероризму у світі...
Двоголова падаль мусить здохнути і час Правди вже прийшов..."
-------------------------
(Автор -- "Хроніка війни ХХІ віку : Україна-Русь проти татаро-московії.")
======================