***
От і маємо :
То, що вчора
Вибрали --
Сьогодні мусимо
Тим жити..,
Бо,
Якщо вас --
Всіх,
Зуміли
Дурними обіцянками
Купити..,
То
Дуже скоро,
Вас всіх --
Зуміють, так само,
Непомітно для вас --
Згендлювати,
Гешефтом вмити
Та продати..,
А тому --
Не спіть..!
Вставайте..!
Ще поки є шанс
Рятунку --
Зброю тримати,
Зброю гострити
І
Гартувати в чужій крові
Та зрадників, серед
Своїх,
Вбивати..,
Бо, якщо не зумієте
Зараз --
То тоді, вже,
Пропало понову,..
Якщо сам Всевишній
Дає вам міцність --
Порятунку живе
Слово,
Що, як Воля --
Лиш належить
Богу...
Єдність..!
Смерть ворогам..!
Україна -- понад усе..!
Смерть загарбникам,
Бо це є -- наша земля..!
Слава Україні..!
Україна -- це нація і сила..!
Зрадникам нації -- смерть..!
Героям -- слава..,
Во вік-віку..!
-------------------------------------------
25.12.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Хто зрадив своїх -- той і чужих продасть..."
----------------
(Козацька мудрість)
=======================