*** *** ***
Гріх не в тому,
Що ми робимо..,
А гріх в тому,
Що МИ не робимо --
Своєю байдужістю,
Чи страхом,
Або сумнівом страху..,
Бо..,
Якщо ти українець
І не борешся за себе,
Свої права,
Свою сім'ю,
Своє благополуччя,
Своє майбутнє --
Тоді...
Нема чого тобі
Жалітися на то багно,
В якому ти живеш,
Чи існуєш --
Духовним і тілесним
Злом,
Бо..,
Як думаєш,
Сприймаєш,
Дієш,
Вкладаєш --
Так і віддасться :
І тобі
Й решта всім,
Хто дійсно вартий
Мати краще,
Як є...
-------------------------------------------
11.05.2015-04.01.2022;
Paris (Hôtel de Ville / A)
=======================
(!!!)
"Соборність – це спільні цінності, а не лише
спільний етнос..."
-------------------
(Автор -- "Мудрість часу, як Система життя...")
=====================