За країну свою вмру.
Не жартую, кістьми ляжу.
Силу волі в кулак зберу,
І помру. Не брешу, кажу.
Хоча, ні. Ворогам на зло
Не помру. Буду довго жити.
Щоб від цього у них пекло.
Щоб вони не могли радіти.
Краще ворога свого вб’ю.
Чи, найменше, наб’ю морду.
Не вагаючись. Без жалю.
Дам ляща, і піду гордо.
Наведу на його страх.
Щоб тремтів. Щоб ховав очі.
Хай ховається по кущах.
Хай живе, поки я хочу.
Не забуду що він враг.
Не пробачу. Не пожалію.
Помста буде. Не на словах.
На конкретних, рішучих діях.
Бо по іншому з ним ніяк.
Я не хочу. Але мушу.
Тільки силою. Тільки так
Поважати себе змушу.
2022 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович