Басейн. Ти по талію в ньому.
Точніше, не зовсім аж “по”,
А нижче. Кароч, по простому,
До того, що зветься на “по”.
На бортик поклала долоні,
Як ніби виходиш з води.
І на бірюзовому фоні
Ти чотка. Ну, як і завжди.
Твій погляд підвищує спеку.
Я хочу, як мінімум, цьом.
І під заспокійливі треки
Зайнятись з тобою гріхом.
Волосся твоє форми хвилі,
Купальник, на шиї кулон,
На ніжно-звабливому тілі…
Не можу триматись, пардон…
Ти створюєш дійсно тотальний,
Збиваючий з ніг вау-ефект!
І збуджуєш ендорфінальний
Гормоно-чуттєвий конект.
Ти топиш в собі, як в басейні.
Без рухів, без звуків, без слів.
Ти - кайф. Ти - кориця в глінтвейні.
Ти вся - емоційний розрив.
Не зводь із моїх свої очі.
Я з радістю в них потону.
Я з першого погляду хочу.
Поринути в їх глибину.
2018 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович