Післі перемоги Зеленського його голова ОП сказав, що для комунікації з народом їм не потрібна преса. Ну медіаспільноту це дуже обурило, бо вона вважала безальтернативною свою монополію на подачу інформації. От цей вірш написаний як діалог преси і Зе.
Ха, чуєш, який з тебе, Зе, кандидат!
Ти ж тумбочка! Ти ж, гля, не той.
Не вздумай узяти народний мандат!
Бажання свої заспокой!
Не віриш? Давай, задебатимось, брат!
Прийди, чуєш, Зе, на ефір!
Я всім покажу, який ти експонат!
Ти й сам це відчуєш, повір.
Ти мусиш, як всі, проявити повагу
До преси - четвертої з влад.
Я ставлю питання, звертаю увагу
Народу на спектр твоїх вад.
Не ти визначаєш суспільний порядок.
Не ти за собою ведеш
Я знищила рейтинг царя шоколадок
Ти теж, як політик, помреш.
Ти ж комік! Тобі президентство не світить,
Якщо я за тебе візьмусь.
Ти тільки прийди, як нормальний політик
І все - ти ніхто! Я клянусь!
Не смій сам, без мене, базарить з народом,
Не куй на собі позитив.
Ти ж темним людішкам вбиваєш, по ходу,
Комічний, пустий наратив.
Так, ти скористався поточним моментом,
Без мене обрався людьми.
І став, випадково, недопрезидентом.
Найгіршим із перших шести.
Тепер ти забудь, Зе, колишню зневагу.
Не згадуй весь мій негатив.
Ти ж дав, як гарант, президентську присягу
А це - не якийсь примітив.
Давай, гарантуй нам словесну свободу!
Ця тема є тільки для нас.
І виключно МИ в ній ладнаєм погоду,
Керуємо дУмками мас.
І як же ж посмів твій прислужник сказати
Що я не потрібна тобі?
За що ж ви так стали на пресу плювати,
З огидою в нижній губі?
Уух, Зе, ми такого ніяк не чекали!
Твоя нелюбов без причин!
На нас ще такі наркомани не клали!
Воюємо! Бєнін ти син!
2019 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович
ID:
939405
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Громадянська (патріотична) лірика дата надходження: 06.02.2022 15:04:34
© дата внесення змiн: 04.01.2023 14:06:21
автор: Сергій Мостюк
Вкажіть причину вашої скарги
|