|
*** *** ***
Українець..!
Свого земляка
Не смій :
Обманювати-дурити,
Гнобити-експлуатувати,
Чи якось іншим чином
Рабом робити,
Бо...
Нація мусить --
Повагою один до одного,
Бути :
Сильна,
Дужа,
Гожа,
Сміла,
Мудра,
Єдина --
У всьому..,
А тому --
Єдність, як пам'ять
Історії,
Де ми всі :
Брати і сестри,
Що живемо
На Богом даній
Землі --
У свободі,
Волі,
Соборності,
Державі,
Як свому Роді --
Від віку і до віку..,
Щоби інші боялися
Та служили нам --
Нам мудрим
Козакам..,
Бо нам ніхто не допоможе
Вижити та існувати,
Як тільки той найближчий,
Що сусід наш..,
Як рідний у всьому --
Щоби разом жити
І процвітати,
Радіти,
Святкувати,
Співати,
Єднатись --
В тому,
Що є наша земля,
Як єдина Родина --
Нам всім, у живе --
Всевишнього опікою
Захисту,
В благостях і милостях
Талантом --
Множитись
Та розвиватись...
Слава нації..!
Україна -- понад усе..!
-------------------------------------------
09.07.2004-05.02.2022;
Paris (M° 13 / A-a)
=======================
(!!!)
"Заповіді предків -- нерушимі для нації України,
як Конституція їх святого права Волі вибору та
захисту кожного..."
-------------------
(Автор -- "Мудрість часу, як Система життя...")
=====================
ID:
939987
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Політичний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 12.02.2022 15:09:04
© дата внесення змiн: 12.02.2022 15:09:04
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|