24.02.22
Сьогодні о п'ятій ранку,
Коли ми спокійно спали,
Російські війська перетнули кордон
Й ракетами нас обстріляли.
/А вот и четверг, послепраздничный день,
Легко ли сегодня вы встали?
Есть новость о спецоперации. Где -
Подробностей мы не узнали.
25.02.22
Тримаймося, друзі, уже шок пройшов,
Та ворог все далі несеться,
У Харкові скрутно, наступний Херсон..
Від втрат вже холоне серце.
/По данным правительства, в Киев войдем
Мы строго по нашему плану.
Встречают цветами, ведь мир мы несем,
Нас ждут, как небесную манну.
26.02.22
Війна третій день. Руйнування та смерть.
До зброї! Боротися треба!
Сирени, підвали - наш захист і твердь.
Європо! Закрий же нам небо.
/Идёт операция. Помощь идет.
Но как же бандеровцев много...
Мы доблестно освобождаем народ.
Вот освободили Чернобыль.
27.02.22
Ще маєм надію примарну, крихку,
В час справді величних героїв:
І Привид, і Кім, і усі ЗСУ -
Врятують, прикриють собою.
Нацисты не спят, но и мы по ночам
Накрыли притонов немало.
Нашли там такое....ни в сказке сказать,
Перо бы то не написало.
28.02.22
Настала пора надзвичайних подій,
Весь світ солідарний із нами!
Важкий і безжальний попереду бій
З підступними ворогами!
Стреляют нацисты своих же людей.
И грабят свои магазины.
Пощады им нет. Вот ещё пару дней -
Готовы ракеты и мины...
Ось так починалась прадавня війна,
Що йде не одне покоління.
Нехай же нарешті скінчиться вона.
Прийде Перемога й Прозріння.
Рада бачити Вас, Яніто, знову на моїй сторінці , дякую за небайдужість, а щодо питання - воно швидше риторичне, адже , на превеликий жаль, у нас немає жодних підстав на даний момент про таке мріяти. Два різні світи із різними цінностями...
Мені здається, що зараз саме час активізувати процес мрійництва, якими б фантастичними та химерними не були б наші мрії. В раптом справдиться? Думки ж матеріальні. Он що з кораблем стало...