Вже завтра третій місяць,
Війна іде.... А всі живуть.
Порозїжджалися по закордонах,
Живуть там у паях, довольні.
А хтось за столиком важливим
Сидить вже котрий день.
Аж дев'яносто днів вже завтра буде.
І все іде, і все шумить. А час іде...
Минають місяці: 5 років в школі промайнули.
Як тілько вчителька взяла нас,
Спитала як і прави в вас, а ми:
Чудово все. Всі після літа задовольні
Сиділа там за партами у класі
А вже я у селі під час війни.
Сиджу і думаю; як швидко плине час.
Пройшли ті роки молоді. Тяжко вже
Хоч ніби й чотирнадцять, а вже не то,
Війна іде.