Привіт. У мене зміна інтер’єру.
Мала за формою. У ній важлива суть.
Це не якихось два шматочки полімеру
Це - живий дух, що Прапором зовуть.
Я, наче, не обділений думками,
І маю непоганий запас слів.
А от про Прапор думав цими днями,
І внятний текст родити не зумів.
Не можу більш-менш чітко пояснити.
Чому ця річ без серця, а жива.
Чому лиш варто синій з жовтим зшити,
Відразу десь зникають всі слова.
Я впевнений, цей символ надважливий.
Він як хештег для терміну “народ”.
Мій Прапор за спиною - я щасливий.
То ж Слава Україні, патріот!
2017 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович