Не просто так. Тут все не просто так.
Це - лабіринт, і карта в манускриптах,
Тут кожне слово - то таємний знак,
Який у "код" прийшов далеко звідтам.
Не просто так. Тут все так загадково,
Це - лабіринт, і виходу немає.
Зустрілися ми в ньому випадково,
І розійшлись, бо хто разом тримає?
Не просто так. Тут все, мабуть, інакше.
Це - лабіринт, не впоратись самим!
Давай від твердості до лагідних пом'якшень
Перейдемо, немов вже не чужі?
гарно. дуже тепло написали. а ще подобається слово «звідтам». перша строфа чомусь не змогла задати і втримати ритм іншим, тому кожна має свій
Макс Дрозд відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, що завітали)
Теж обожнюю це слово. Воно підкреслює самобутність нашої чарівної мови.
Про ритм - знаю, міг би щось "підшаманити", але не захотів, занадто лінивий ))
Пошел поэтец мелковатый, право, нынче,
Хоть, с ним и раньше было так же нелегко,
Но как бы вышло, если б каверзник да Винчи,
Зашифровал в кривую рифму важный код?
Макс Дрозд відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ох, щиро Вам подячний, що присвячуєте мені свої високі рядки !
Тепер і я удостоєний Вашого благословення, о, великий Поет!